Vesi

ARTASFin-ikoni-sininen-pallo

Ratkaisut vedenkäsittelyyn

Jokainen teollisuuden tuotantoprosessi vaatii erilaista veden laatua. ARTAS:en asiantuntemuksella käsittelyprosessi määritetään raakaveden laadun ja käyttötarkoituksen mukaan.

Ratkaisut vaativimpiinkin tarpeisiin

ARTASFin toimittaa kalvosuodatukseen perustuvia ​​vedenkäsittelytekniikoita juomaveden ja teollisuuden prosessivesien vedenkäsittelyyn. Ultrasuodatuskalvot on suunniteltu poistamaan kiintoaineen ja sameuden raakavedestä. Koagulantteja käyttämällä voidaan poistaa myös humusta ja väriä. Käänteisosmoosia käytetään juomaveden tuottamiseen suolaisesta raakavedestä tai puhtaan veden valmistamiseksi teollisuusprosesseihin.

Vedenkäsittelyprosessit

ARTASFin voi tarjota vedenkäsittelyvaihtoehtoja suurimittaiseenkin tuotantoon. Kalvoprosessit voidaan asentaa valmiille kehikoille, mikä tekee asennustyöstä paikan päällä nopeampaa ja helpompaa.

Suolanpoisto

Käänteisosmoosia (RO) käytetään sekä juomakelpoisen veden tuottamiseen suolaisesta raakavedestä (merivesi) että teollisuuskäyttöön tarkoitettua prosessiveden valmistukseen.

Lue lisää »

Konttipuhdistamot vedenkäsittelyyn

Konttiratkaisut ovat kustannustehokas vaihtoehto vedenpuhdistamolle. Ne soveltuvat pienille ja etäällä sijaitseville yhteisöille. Niitä voidaan käyttää myös varapuhdistamona, kun varsinainen puhdistamo on poissa käytöstä, esimerkiksi kunnossapidon vuoksi.

Our Customers

Let us represent You some interesting projects and success stiroes ARTASFin has taken part in.
Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.