Jätevesi

ARTASFin-ikoni-vihrea-pallo

Ratkaisut jätevedenpuhdistukseen

ARTAS:en asiantuntemuksella suunnitellut jätevedenpuhdistamot varmistavat tehokkaan ja optimaalisen jätevesien käsittelyn mekaanisia, kemiallisia ja biologisia menetelmiä käyttäen. Teemme yhteistyötä tunnettujen laitevalmistajien kanssa varmistaaksemme asiakastyytyväisyyden.

Ratkaisut vaativimpiinkin tarpeisiin

ARTASFin Oy toimittaa edistyksellisiä jätevedenkäsittelyprosesseja. Niiden avulla voidaan saavuttaa korkea puhditusteho riippumatta siitä, onko kyse typen poistosta, tertiäärisuodatuksesta tai jätevesien hygienisoinnista.

Ratkaisuja voidaan tarjota uusille puhdistamoille tai sellaisille, jotka tarvitsevat kunnostusta tai puhdistustehokkuuden parantamista.

Jäteveden käsittelyprosessit

ARTASFin Oy voi tarjota kantoaineprosesseja tehostamaan puhdistamon biologista prosessia. Parhainta mahdollista teknolohiaa edustavat kalvobioreaktorit (MBR) saavuttavat myös tehokkaan typen poiston yhdessä erinomaisen kiintoaineen suodatuksen kanssa. kiekkosuodatus on tehokas, mutta vähän energiaa kuluttava ratkaisu kiintoaineen poistamiseen ja fosforin lisävähentämiseen jälkikäsittelyssä. Voimme tarjota myös UV-desinfiointia puhdistamoille, jotka johtavat jätevetensä virkistyskäyttöön tarkoitettuihin vesistöihin.

Kalvobioreaktori (MBR)

Kalvobioreaktori (membrane bioreactor – MBR) on moderni jäteveden puhdistusprosessi. Prosessissa perinteinen jälkiselkeytysallas korvataan ultrasuodatuskalvoihin perustuvalla

Lue lisää »

Kiekkosuodatus

Kiekkosuodatus on vastaus mm. kiristyviin fosforin poiston lupaehtoihin. Se on energiatehokas menetelmä jälkiselkeytyksestä tulevan veden

Lue lisää »

Jätevedenpuhdistuksen konttiratkaisut

Artasfin voi tarjota konttiin rakennettuja jätevedenpuhdistamoja syrjäisiin paikkoihin, joissa pitkien viemäreiden rakentaminen ei ole taloudellista.

Our Customers

Let us represent You some interesting projects and success stiroes ARTASFin has taken part in.
Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.